Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Připojení k WIFI padá po cca 5 minutách - XP

Zdravím,

opět mám problém s připojením k WIFI síťi. Dnes je to ale o něčem jiném. Doma jsou 2 ntb jeden XP druhý Vista, tentokrát vše šlape na Vistě ale XP jsou problematické. Bohužel ntb s XPčkama používají moji rodiče a jejich zkušenosti s PC jsou na úrovni zapnout a vypnout PC.

Problém je, že ntb se k WIFI síťi v pohodě připojí, ale spojení vydrží cca 5 minut, poté nějakou dobu nejde cca 10 minut, pak se opět připojí. Spíše je to v okamžiku, kdy klepnu na OK na prvním obrázku. Ale není to pravidlo. Jediné co jsem se dozvěděl bylo, že se otec vrtal ve věcech, které obsahuje první obrázek. ( Když jsem se ho ptal PROČ? tak mi nebyl schopen odpovědět ) Tam jsem našel odškrtnuté "Klient systému NetWare, tak jsem ho opět zaškrtl. Dále vím, že do ntb bylo přidáno zařízení Bluetooth. ( to jsem preventivně dal zakázat )

Zkoušel jsem porovnávat nastavení věcí na XP a Vistách, seznamy se malinko liší, ale snad jediné co mi nesouhlasilo je na obrázku 2, na XP nelze nastavit "nic" jako je tomu u fungující Visty. ( Obrázek 3 )

IP a ostatní je nastaveno na získávat automaticky, dle mého je problém někde jinde.

Děkuji za Vaše rady a připomínky.

[http://img269.imageshack.us/img269/8964/problm1.pn g][http://img200.imageshack.us/img200/1060/problm2.pn g][problm3.jpg]

Předmět Autor Datum
Obdivujem ľudí ktorý majú toto inštalované a spustené v systéme : "Service Advertising Protocol"
Joseph 15.06.2009 16:04
Joseph
Aby to bolo trochu obšírnejšie: Service Advertising Protocol - SAP: Protokol nabídky služeb. Tento… poslední
Joseph 15.06.2009 16:19
Joseph

Aby to bolo trochu obšírnejšie:

Service Advertising Protocol - SAP: Protokol nabídky služeb. Tento protokol zajištuje v sítích Novell (vt. NetWare) nabízení služeb serveru a tak umožnuje aktualizaci databáze serveru na komunikacních smerovacích.

Mnoho ľudí používa NetWare v domácnosti.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru