Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nefunguje zvuk z repro v notebooku,ale přes vstup na sluchátka ano

Strávil jsem nad tím 5-6h. Všechny možné postupy co jsem na netu jsem vyzkoušel. Nakonec pomohl ten, na který tu nejvíc nadáváte. Párkrát jsem bouchnul do noťasu - "s citem" v úrovni nad konektorem jacku od sluchátek. Dle toho, jak jsem do toho průběžně bouchal (5-6x) se začal zvuk chytat. Nějaký špatný kontakt nebo co. Každopádně to, co jsem řešil 5-6h na úrovni softwaru, jsem vyřešil za 1 min.

Poškození se bát nemusíte, pokud do toho vyloženě nemlátíte. Stejně Vám nic jiného nezbývá (pokud nechcete platit servis a řešit ten cirkus kolem).

Původní problém byl: hrála hudba přes sluchátka, ale ne přes repro. Když jsem zvýšil v ovl. panelu hlasitosti zvuk pro sekci sluchátka, tak se na krátko ozval zvuk z reproduktorů (tím jsem si ověřil, že hardware jede, ale blbne). Problém jsem nakonec vyřešil viz výše. Jinak mně nepomohlo vytahování jacku, tak proto to "pobouchnuntí".

//problém jde poznat taky tím, že vidíte v nastavení aplikace pro ovladače zvuku zvýrazněnou ikonu konektoru a po najetí myši napsáno, že jsou připojena sluchátka". Problém je prostě vyloženě v HW a ne SW.


Tento problém se řeší/řešil i na zahraničních forech, ale tam se mi nechce registrovat a předávat zkušenost. Můj dojem je takový, že tento problém řeší opravdu dost lidí a nikdo neví jak, až tohle fórum mi vnuklo myšlenku tomu dát pár ran pro radost :))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny