Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nefunguje zvuk z repro v notebooku,ale přes vstup na sluchátka ano

Ahoj Hledal jsem úplně stejný problém a díky tvému problému, že jsi tu vložil komentář A řekl jsem si, že jde o konektor a do něj se přeci neustále zavádí jack od sluchátek a nedávno mi repráky z notebooku šly a po té co brácha poslouchal přes noc se sluchátky. Ráno už nešly z notebooku a tak jsem vyzkoušel všechno od přeinstalování systému až po naistalování ovladačů a opětného smazáni. Nic nepomáhalo ani aktualizace systému což jsem věděl ze by to nemělo vliv...

Zde je to řešeni po kterém mi už repráčky dnes jdou před 10 min jsem si je díky Tobě a Vám všem znovu rozběhl a je to paráda zvuku zase slyšet při své muzice. Vem si JACK, KTEREJ SI TAM NAPOSLEDY MĚL JE TO LEPSI MEL BY TO BEJT TEN POSLENI VLOZENEJ (ZASUNUTEJ) A BUDE SE TO ZDA DIVNE ALE TO CO TED NAPISI ME OPRAVDU POMOHLO. VEZMI JACK A ZASUN JACK DO KONEKTORU PRO SLUCHATKA A ZASE VYSUN A TO OPAKUJ S POSTUPNE ZRCHLUJICIM TEMPEM ALE S MEZI PRESTAVKAMI A OBCAS SI JAKOBY TROCHU S TIM JACKE ZATLAC NA STENY KONEKTORU NOSTAU ALE OPATRNE. a tím jak jsem jack vsunoval a zase vysunoval tak po 6x opakovaní najednou ZVUK ŠEL I Z REPRACKŮ PRED TIM SI PUST NEJAKOU DLOUHOU HUDBU TAK NA 20 MIN ABY SI PAK NEZJISTIL ZE ZVUKU SE PORAD NEDARI OBEVIT V REPRACKACH KYZ SI NEMEL HUDBU PUSTENOU.

AHOJ LIDI SNAD Vám to pomůže, když tak pak napište… zda to nebylo jen u mě náhoda. Je jasny když bude odpálený tak to nepůjde, že ale u mě se jednalo o pouhé zalehnutí kontaktu základní deska nerozpoznala vyjmutí sluchátek a tak si základní deska myslel, že tam porad jsou. A tím ze sem opětovně zasunoval a vysunoval jack se to odpojilo tzv. sok pro konektor, ale oživilo se to….
PREDEM SE OMLOUVÁM, ŽE TO PÍŠI ZNOVU ALE SPECHAL JSEM NA VLAK… A CHTEL JSEM POMOCI HNED NEZ BY TO NĚKDO Z VAS POSILAL ZBYTECNE NA REKLAMACI A NEBO TAK NĚJAK… MEL JSEM TAK NESMYSLNE CHYBY MĚJ TE SE.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny