Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přestalo fungovat propojení TV - notebook

Dobrý den, nastal mi problém s připojením televize s notebookem. Dříve mi vše fungovalo normálně, avšak teď už nikoliv. Ve správi grafické karty se mi TV jako monitor zobrazuje, dokonce je poznat, že se plocha rozšířila, avšak TV ukazuje "není signál." Takže nevím kde se najednou stala chyba.

Notebook HP - grafika NVIDIA GEforce 7400, TV- LG, propjení přes VGA kabel. Systém Vista 32.

Prosím o rady a pomoci. Děkuji všem!

Předmět Autor Datum
Dobrý den Kabeláž jste předpokládám kontroloval.. Zkuste se podívat do nastavení tv výstupu jestli n…
Scatman 19.06.2009 03:38
Scatman
Dobrý den, děkuji za odpověď. Kabelů jsem vyzkoušel několik, stav zůstal stejný. Televizi jsem někol…
Mr.Vain 19.06.2009 09:10
Mr.Vain
Ted´střelím,není tam možnost ovl.přes Fn?Např.Fn+F8 nebo F7? poslední
ajavar 19.06.2009 10:39
ajavar

Dobrý den
Kabeláž jste předpokládám kontroloval..
Zkuste se podívat do nastavení tv výstupu jestli nemáte změněnou tv normu (i když to by neměl být problém pro tu tv) nebo náhodou nějaké jiné rozlišení.
Jinak vyloučit se nedá ani chyba softwaru ( můžete zkusit přeinstalovat ovladač grafiky a nebo použít nástroj obnovení systému a vrátit systém do doby kdy to ještě fungovalo)
Vyloučit ani nelze hardwarovou poruchu notebooku a nebo dokonce televize (není na ní navolen jiný vstup než který používáte?)
Hodně štěstí

Dobrý den,
děkuji za odpověď. Kabelů jsem vyzkoušel několik, stav zůstal stejný. Televizi jsem několikrát přenastavoval a jelikož jsem byl hodně zoufalý, učinil jsem i recovery systému. Nejnovější ovladač grafiky mám, avšak stále "není signál."
V nastavení zobrazení je TV jako monitor rozpoznána, dokonce i v ovládacích panelech, když dám "připojit k projektoru nebo jiné obrazovce" se ukazuje, že monitor je připojen. Čili myslím si že připojení nakonec funkční je, ale z notebooku do TV nejde obraz.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru