Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows Movie Maker - niektore prechody sa nezobrazuju dobre (len pri obrazkoch!)

Niektore prechody sa zobrazia dobre, niektore mierne trhavo a ine len prebliknu - priamo v programe ako preview, ale aj vo vysledku po ulozeni ako DVD video.

Predtym to fungovalo dobre, ale neviem co som odvtedy instaloval, testujem rozne programy, ale len freeware, neinstalujem rozne balicky s kodekmi.

Vo Windows Movie Maker som skusal vypnut vsetky filtre v "Options - Compatibility".

Je zvlastne ze problemy maju len niektore prechody a myslim ze jeden isiel, ale ked som zmenil iny prechod, tak uz nesiel ani ten ktory pred par minutami isiel - takze si nie som isty ci je to kodekmi, alebo chybou v programe. Nejde napr. "Split, Vertical", ide "Filled V, Up".

Vedel by mi niekto pomoct, prosim? Ak pouzivate tento program a OS Vista (Home Premium), mate, mali ste podobne problemy?

Dakujem.

Edit: Tak som zistil kde je problem, tie prechody su medzi obrazkami, ak ich dam medzi video, zobrazuju sa spravne. Nemyslel som ze by to mohol byt problem, kedze su to rovnake obrazky, fotky z jedneho fotoaparatu, neupravene, nestrihane, neotacane... Uz som ich skusal aj zmensit, konvertovat dokonca na BMP ale nic nepomohlo, ziadna zmena. :-(

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru