Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno INCREDIMAIL,chybove hlaseni,nejde spustit.

Synovec to pouziva nekolik let a neni s tim zadny problem. Jako obycejny email klient je to funkcni, rychle a spolehlive, navic to ma pro frikose spoustu nesmyslu, take funkcnich, ale to zalezi jen na tom, komu se co libi.
Ted trochu OT, asi mesic jsem nucen pouzivat Outlook 2007 a ac je to podle vetsiny to nejlepsi co existuje, tak jsem hodne dlouho nevidel vic naladovyho klienta, kteryho kdyz si nastavis podle sebe, tak si dela co chce a prehazuje a umazava si zastupce a jejich obsah jak se mu libi. Pri vypinani pc to jednou spadne, podruhe ne a to je to nainstalovane a odzkousene na jednom pc clovekem, ktery se tim zivi, takze v pc chyba nebude. Oproti Incredimailu je to nefunkcni a pritom to stoji asi 15x tolik. Nevic pri pouzivani cca 8-10 IMAP email uctu s nekolika GB posty, se z toho cely Outlook muze pomalu potentovat a je pomalej(snad horsi nez Thunderbird) i na 4 jadre s 8GB pameti. A jak ho vyrobce nauci aby umel poradne s IMAPem a umel vytvaret na serveru slozky (coz by melo pry byt v nejake pristi vyssi verzi), tak si to koupim taky.

Jestli ho mas ukradenej, tak s tim asi budes mit problemy, vydavaji docela casto nove verze a muze to byt ono. Nez jsem to synovcovi koupil, tak mel problemy furt. Jestli ne, tak ho preinstaluj, nam to vzdycky pomohlo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny