Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dobrý a jednoduchý přehrávač muziky

Jednoznacne AIMP! Povodne som chcel rozpisovat preco nie WMP, Winamp, foobar, ale nechce sa mi a z dalsich prispevkov je jasne ze sa hlada hlavne nenarocny prehravac. AIMP taky je a navyse dokaze aj to co ine narocne a este viac. Hlavne ma funkcie na ktore som pri Winamp-e marne cakal, ten ma stale viac (pre mna) zbytocnosti a nic skutocne (pre mna) potrebne.

Davnejsie som robil test zatazenia pamati, testoval som okrem AIMP aj WMP, Winamp, foobar a ine prehravace, este na Win XP SP2, vtedy mali vsetky ostatne prehravace minimalne dvojnasobne vyssiu zataz - zarazilo ma ze rovnako dopadol aj foobar ktory nepouziva skiny, to som necakal, ale o to viac ma to potesilo. Foobar mi jednoducho nesadol, skusal som ho este predtym ako som objavil AIMP, to ovladanie a kl. skratky - strasne (IMHO).

Ak by nahodou ten pocitac nestacil ani na AIMP (co silne pochybujem), asi najmenej narocny prehravac je od tvorcu HotkeyP - TinyPlayer - prehrava aj video, podporuje drag&drop, zobrazuje titulky, ID3 tagy... Vzhladom neohromi, ale zato velkostou "instalacky" iste sokuje. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny