Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
OT: Já si myslím, že tady se nic informovaného o antivirech nedozvíš. Na fóru viry.cz ti poradí, jes…
Vladimir 23.06.2009 10:00
Vladimir
Ahoj, mluvil jsi o mne? Uz jsem tady. Schazel jsem ti? Jinak jako skoro vzdy jsi OT. V tom jedinem m…
Viruus 23.06.2009 11:26
Viruus
Kdo se chová jak hulvát může posoudit každý sám... poslední
Vladimir 23.06.2009 11:55
Vladimir

OT: Já si myslím, že tady se nic informovaného o antivirech nedozvíš. Na fóru viry.cz ti poradí, jestli to máš "projet" komerčním antivirem A nebo antivirem B, to určitě pomůže a vyřeší to všechny tvoje problémy, jako například jak se ti tam ty viry vůbec dostaly.

Ale když chvíli počkáš, tady na poradně máme taky jednoho dealera Symantecu, ten ti nějaký antivir prodá...

Ahoj, mluvil jsi o mne? Uz jsem tady. Schazel jsem ti? Jinak jako skoro vzdy jsi OT. V tom jedinem mas pravdu. Jinak lituju tveho zamestnavatele, protoze tve analyticke schopnosti jsou rovny nule. Pokud za dealera Symantecu povazujes me, tak se poradne pletes. Pokud by tve rozlisovaci schopnosti byly na urovni zaka alespon druhe tridy ZS, tak by sis v mem prispevku precetl, ze jsem doporucoval nekolik AV a to jak placenych, tak neplacenych a nahodou jsem objevil na jednom eshopu placeny AV za super penize a tak jsem to tazateli doporucil. Takze si mohl/a vybrat klidne i neplaceny a pokud povazujes slevu cca50% z ceny u jednoho SW za nevyhodnou, tak je to tvuj problem. Namisto tvych blbych kecu, se ode me alespon neco dozvedel konkretniho. No a jinak dekuji za to, ze jsi me oznacil pravdepodobne za jednoho z majitelu Alfacompu nebo pobocky Symantecu, kdyz mam ty provize z prodeje..
Dal mas pravdu vlastne jeste v necem, a to v tom, ze na foru viry.cz ti opravdu poradi. Nikdo tam z BFU nedela blbce jako tady, nikdo je tam neurazi a i na tom hodnoceni poraden, o kterem se tady mluvi v Pokecu se jasne pise, ze je to nej poradna. Je pravda ze ty a tobe podobni byste se tam neupichli, protoze tam se sikanovani BFU a vyvysovani se nad ostatni moc nenosi. A i kdyby nej nebyla, chovani k navstevnikum je tam na urovni. Kdezto tady se BFU povazuji za bezmozky a mistni nadlide si mysli, ze jsou opravdu geniove. Ve skutecnem zivote, kdyby se ke mne nekdo choval jako Ty nebo tacud vcera k tomu navstevnikovi, tak ti dam takovou po hube, ze by ti k ochrane nepomohl ani neomezeny ucet.

Pro tazatele - existuje spousta online skeneru Kaspersky, Nod, Symantec, Bitdefender a dalsi. Zalezi jen co si vyberes. Jen si jich vyber pro jistotu vic, aby si nekteri nemysleli, ze ti zase neco prodavam:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru