Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows XP SP3 - Problém s pripojením na SMTP

1. Zámerne píšem SMTP, lebo sa to týka SMTP a nie poštového klienta. V úvode som myslím napísal, že som to skúšal aj cez Thunderbird Portable, ak som na to zabudol, tak sa ospravedlňujem.

2. Wireshark mi odporučil Eset, ale dnes už viem, že problém nie je v ESS, čo ale nevylučuje, že Wireshark mi neodhalí, kde je prenos zastavený.

3. V úvode som myslím uviedol, že som to skúšal z iného počítača na tom istom LAN kábli, ak nie, tiež sa ospravedlňujem.

Doplnené k bodom 1-3:
1. Ako práve zisťujem, tak som to neuviedol, zrejme som to hovoril technickejpodpore Esetu a preto som si pamätal, že som to písal. Takže nainštalovaný majú Outlook 2003, ale skúšal som to aj cez TB Portable. V obidvoch prípadoch to vypísalo, že sa nepodarilo pripojiť k SMTP, takže to asi veľmi nepomôže.

2. Podľa vyjadrenia technickej podpory Esetu by mal Wireshark odhaliť, kde presne sa signál zastavil a ďalej už nepokračuje. Skúšal som to tam aj pingnúť, ale nie som si už úplne istý, či sa mi ten SMTP podarilo pingnúť alebo nie, myslím, že áno.

3. Ani toto ako vidím som neuviedol, takže skúšal som to na vlastnom počítači cez ten istý LAN kábel a išlo to. Taktiež nie je možné, aby ten SMTP nefungoval, pretože je to SMTP poskytovateľa hostingu.

Doplnené: Firewall to zrejme neblokuje. Po vypnutí Esetu a jeho služieb to nešlo a počítač hlásil nebezpečenstvo, pretože detekoval vypnutý firewall. Po odinštalovaní ESS to týždeň išlo, ale dnes nám volali, že to opäť nejde. Cez Wiresharka chcem zistiť, kde to stojí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny