Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem se zvukem - SB0220

Zdravim.
Preinstaloval jsem na chate stary pc, ale nedari se mi zprovoznit zvuk. Jelikoz si uz nevim rady, rad bych zde nekoho pozadal o radu. Mám zvukovku sound blaster live! 5.1 (model SB0220). Bohuzel jsem nenasel po nekolika letech original instalacni CD. Spravce zarizeni mi hlasi otaznik u multimedialniho adaperu a multimedialniho zvukoveho adapteru. Otazka tedy zni, co vse je potreba k instalaci, aby mi zvuk opet sel?
Velmi dekuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jak rozjet SB0220? 1) Stahnout a nainstalovat 7zip - www.7-zip.org 2) Stahnout LiveDrvUni-Pack(ENG)…
Rex 26.11.2010 18:22
Rex
Ano. Tento postup je znám eony věků. Mrknul ses ale po instalaci do správy HW? Ta zvukovka prostě id… poslední
mif 26.11.2010 18:32
mif

Jak rozjet SB0220?

1) Stahnout a nainstalovat 7zip - www.7-zip.org
2) Stahnout LiveDrvUni-Pack(ENG) - http://support.creative.com/downloads/download.asp x?nDownloadId=1926 (Nespoustet, nema to cenu, napise to, ze nenasel zadne zarizeni)
3) Prave tlacitko na stazenem souboru, z menu vybrat 7zip a rozpakovat do nejakeho adresare, napr. do LiveDrvUni
4) Ve spravci zarizeni na polozce Multimedia device vybrat manualni instalaci ovladacu a zvolit adresar, kde jste rozbalili LiveDrvUni\Audio\Drivers\Win2K_XP a potvrdit. Po stisku OK, by se vam mela zvukovka zacit instalovat.
5) Restart PC.

D.

Ano. Tento postup je znám eony věků. Mrknul ses ale po instalaci do správy HW? Ta zvukovka prostě identifikována nebude. A když jo, nebude možné měnit jakoukoliv zvukovou konfiguraci. Potřebuješ driver ke konkrétní zvukovici. To je u Creativů dogma.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru