Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Volba externího 3,5" disku

Uvažuji nad koupí externího 3,5" disku s napájením (kvůli zálohování i přes USB 1.) a nakonec se rozhoduji mezi těmito dvěma:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400 7H24E1TUFEC
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400 7H24E1TUG40

Varianta "office" má v sobě nainstalovaný zálohovací program. Moje otázka zní:
bude mi tento soft k něčemu v souvislosti s tím, když si chci časem spustit vlastní web a že bych nějak využila jeho zálohování nebo mi bude stačit levnější varianta disku Essential?
Díky za vysvětlení :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jo, My Booky jsou spolehlive a relativne rychle disky. S tim softem ti neporadim, protoze vzdy z dis…
mif 26.06.2009 11:56
mif
ten software je u wd obvykle naprosto zbytočný,je tam obvykle upgradovacia utilita na firmware-zbyto…
audax 26.06.2009 13:35
audax
Dik za info o softu. Vidim, ze jeho odstrelenim (pokazde s novym diskem) jsem se zachoval zcela kore… poslední
mif 26.06.2009 13:42
mif

ten software je u wd obvykle naprosto zbytočný,je tam obvykle upgradovacia utilita na firmware-zbytočnosť,u každého doteraz publikovaného,doporučovaného výrobcom bola stejne v zip súbore s firmwarom,zálohovací program,tých sa podla chuti dá nájsť na webe nepreberné množstvo,diagnostická utilita na monitorovanie disku-zbytočnosť,pokial disk funguje,tak to užívatel vidí,že funguje aj bez programu,ktorý mu oznamuje,že disk funguje/nič svetobornejšieho neoznámi,len že je disk pripojený cez rozhranie xy a šlape/,ked nefunguje,nikto nepotrebuje oznam od programu,že disk nejde,to tiež každý vidí,a prečo nejde,to ten program stejne neprezradí.A pokial to je verzia s firewire/usb,SAN/NAS-firewire driver v prípade potreby si stejne musí stiahnuť na stránkach výrobcu,na disku nieje pribalený medzi ostatnými programami

Dik za info o softu. Vidim, ze jeho odstrelenim (pokazde s novym diskem) jsem se zachoval zcela korektne ]:). Ty disky jsou jinak opravdu dobre - prodal jsem jich cca deset a nevratil se mi /zatim/ ani jeden. Pro vlastni potrebu sice volim "skladana" reseni (zvlast hlinikove boxy RaidSonic Icy Box + zvlast SATAII disky WD), ale proti My Bookum nemam ani zblo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru