Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s nero 8

Nero 8 mám normálně koupený v obchodě, zaregistrovaný a už také aktualizovaný takže je to spolehlivě legální verze. Používám kabelové připojení na net od UPC včetně kontroly spyware UPC Guard. Nero které se mi nedařilo odstranit ve Windows XP odstranění programů se spolehlivě a snadno podařilo podle vaší rady. Moc děkuji.

Potom jsem se pokusil program znovu nainstalovat, prokousal jsem se přes zadání kódu k začátku instalace "typická" - a tím to skončilo, "čekejte", asi po hodině jsem počítač vypnul.

Znovu nero clean a podíval jsem se co tam z nera zůstano, všechno smazáno ale zůstalo několik souborů *.pf v C:Windows/Prefetch a soubor Neroinstaec.db. nevím zda to mohu vymazat, bojím se sahat do Windows protože jsem počítačový diletant a nevím co bych si počal pokud by počítač přestal chodit úplně.

Používám jiné programy pro úpravy fotek a střih videa, z velikého balíku nera potřebuji vlastně jenom vypalovací programy. Má smysl se pokoušet o instalaci nera, nebo je lepší použít nějaký freeware program a jaký? v češtině nebo s českým návodem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny