Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Praca na doma - varovanie

Navrhoval by som dat tuto temu do FAQ hoci nesuvisi priamo s IT. Dnes mi prisiel mail od jedneho velkoskladu ze niekto v ich mene rozposielal maily o zmene uctu. Dalo sa sice zistit pomocu hlavicky mailu odkial mail prisiel ale kto to dnes robi;o)?
Firma ktora tieto maily rozposielala je znama uz z minulosti s aferami pracou na doma...poslite 100,200,300,400...niekedy aj 500 ci 600 Sk a mi vam poslem materialy...samozrejme bud nepride nic alebo nejake skopirovane stranky z netu.
Aj v Cechach je kopec takych pseudofiriem takze mozno by sme spravili dobry skutok keby sme tu o tom min otvorili thread...popripade vytvorili nejaky blaklist;o)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
čas od času mi volají podvodníci z Rubachemu :-D
touchwood 10.02.2006 12:57
touchwood
To už se mi stalo 2*. Posledně říkám ženské "řekněte mi stránky a já se podívám", samo že si je umím…
Pavel 10.02.2006 13:51
Pavel
mozete rozvinut o co ide pri tejto firme? znie to celkom zaujimavo. najme umiestnenie ich stranky je…
fleg 10.02.2006 23:06
fleg
Nic. V podstate si nechas od nich poslat predrazeny stlaceny vzduch, dostanes za to tricko a zavolas…
Jan Fiala 11.02.2006 11:47
Jan Fiala
To mi připomíná historku, co jí s oblibou vypráví můj kamarád. Nějaká firma, když ty podvody s prací… poslední
Kráťa 12.02.2006 03:32
Kráťa

To už se mi stalo 2*. Posledně říkám ženské "řekněte mi stránky a já se podívám", samo že si je umím vyledat, ale zkusil jsem to na ni takhle. A ona na to něco ve smyslu "víte, právě jsme stěhovali sklad ..." a povídala několik minut. Když jsem se jí zeptal jak souvisí stěhování skladu s jejich stránkama, na to odpovědět nedokázala ... Naštěstí jsem byl před Rubachemem předem varován.

Pavel

To mi připomíná historku, co jí s oblibou vypráví můj kamarád.
Nějaká firma, když ty podvody s prací doma začly, produkovala a prodávala lahvičky s nějakou tekutinou (rozpuštěná skalice modrá?).
A teď ta finta. Bylo to inzerováno, jako práce domů, s tím, že jde o něco, co se musí protřepávat. Zájemci dodala (asi za Kč 1 500) sadu lahviček, že bude třepat a oni ji pak protřepanou vykoupí za (snad Kč 2 500).
Lidé tedy kupovali sady, třepali a těšili se, jak za vytřepaný peníz pojedou k moři...
Samozřejmě ta firma nikdy od nikoho nic nevykoupila, nebo snad pouze od jednoho a všem pak ukazovala doklady, kolik si u ní správným třepáním vydělal.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru