Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem antiforpsi thread

co stale riesite ci je alebo nie je zmluva vypovedana? to predsa nie je podstatne. nech sa forpsi sudi s danou firmou ze nevypovedala zmluvu a ze neplati za sluzby (ktore nevyuziva).
ale inkasovat peniaze za nieco co nevykonam....maly detial...ak by som ja danu domenu nezaplatil a zakaznik by zaplatil len spolocnosti forpsi domena prepadne pretoze spolocnost forpsi nie je v zmluvnom vztahu s sk-nicom co sa tyka tejto domeny (proste forpsi sk-nicu nezaplatil nic).
takze zmluva s forpsi bude vas dodrzana ale firma pride o domenu. takto je to podla vas ok?
ja som napr s forpsi v zivote ziadnu zmluvu nevypovedal...akonahle som mal prbvy server na nete vsetky domeny hostovane od forpsi som jednoducho stiahol z ich hostingu a dal k sebe na server. v zivote ma forpsi s nicim neobtazovali a neriesilo sa ci je nasa zmluva vypovedana koser alebo nie.
az tento rok ma spolocnost asi financne problemy a tak si zacala zarabat aj takto neeticky.
p.s. kazdy kto podnika vie ze ak vam niekto omylom nieco zaplati napr za sluzbu ktoru ste mu vy nerobili a poziada vas o vratenie penazi tak mu tie peniaze vratite. o to viac ak ho do toho omylu uvediete vy sami.
ak by slo o sumu o ktoru sa oplati sudit nie je v sk/cz sudca ktory by dovolil vyhrat tento spor foprsi (okrem samozvaneho zdenka samozrejme).
a ked sme uz pri tych zmluvach...pozrite si v akom "zmluvnom" vztahu vstupujete s forpsi pri objednavani webhostingu a potom kecajte.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny