Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem antiforpsi thread

ty si bud bbly alebo nechapes. cele tvoje argumenty by sa dali mozno pouzit keby sa jednalo o hosting...firma presla na novy, forpsimu o tom nepovedala...forpsi vystavil fakturu na hosting firma zaplatila hoci hosting nevyuzivala...ano forpsi by bol v prave pretoze firma nevypovedala zmluvu forpsi jej drzal ucet ftp konto atd...ale ako to suvisi preboha s ich domenou? co s nou ma forpsi? forpsi mal dosah an ich domenu pokial bol ich registratorom. od chvile ako nim prestal byt zanikol automaticky ich vztah ohladom domeny (nie hostingu). forpsi nema pravo uctovat si peniaze za sluzbu ktoru preukazatelne neposkytol (forpsi neuhradil poplatok sk-nicu za domenu preto za nu nemoze inkasovat peniaze od firmy).
forpsi o tomto vsetkom preukazatelne vedel pretoze minuly rok ziaden mail firme nezaslal (nakolko vedel ze uz nie je registrator).
okrem pisaneho prava existuje aj eticke to by si ty ako pseudosudca mohol vediet a argumenty forpsi neobstoja asi nikde inde len u teba a tvojho klonu.
pred nedavnom odo mna odisla vdaka forpsi jedna firma (forpsi mi chybou ich pracovnika 3 dni nevedeli zmenit jeden ns zaznam lebo to vraj nejde). tato firma zmenila registratora aj hosting. predstav si ze ja teraz tej firme poslem vyzvu aby mi uhradili poplatok za domenu hoci viem ze na to nemam pravo lebo uz nie som ich registrator. firma mi poplatok uhradi. ja som podla tebe v tom nevinne?
jedine coby podla mna preslo je vymahanie penazi za webhosting pretoze mi nevypovedali zmluvu

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny