Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem antiforpsi thread

neda mi ale musim. mozno bude thread zmazany ale risknem to;o). uz som to pisal na starom fore ale dnes mi prisiel dalsi mail a musim proste;o).
zakaznik mal hosting u forpsi (pes). pred cca rokom presiel aj s sk domenou ku mne. stal som sa novym registratorom domeny. pred nedavnom forpsi vyzval zakaznika k predlzeniu domeny o dalsi rok. zakaznik neznaly situacie zaplatil. po zisteni ze zaplatil zbytocne (forpsi im vypli hosting v 5/2005 a registratorom prestali byt este predtym) som celu vec urgoval aby vratili peniaze. na moje prekvapenie forpsi sa vyhovoril na administrativne naklady a odpovedal ze peniaze nevrati ze si mozu objednat inu domenu. princip ich neopravneneho bohatnutia je asi takyto. domena hoci uz davno nema co robit v ich databaze tam zostane a forpsi vyzve zakaznika aby zaplatil. kazdy druhy zakaznik vie o domenach prd a preto zaplati. takouto cestou odhadujem ze zarobia par desatisic korun (nie je zle ze?). vrcholom drzosti je ale ze po zisteni nechcu takto neopravnene ziskane peniaze vratit.
nastaval som sa hoci nejde o moje peniaze. takze dalsie maily dalsie telefonaty kade tade. ok pozru sa na to. dnes mi prisla odpoved

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny