Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AviDemux a stvorcekovanie pri strihani DVD bez rekompresie

Ked striham DVD video subory (VOB), len na klucovych snimkoch (intra frames), vysledne video ma na miestach strihu vzdy 2 snimky "rozstvorcekovane". Tento jav sa vyskytuje len pri jednom videu, ine DVD video bolo v poriadku.

Skusal som to uz cele prebalit do MPEG-PS v AviDemux a stihat potom, ale vysledok je rovnaky, mozno je nutne to opravit, ale v akom programe a ako?

Niekolko poznamok, mozno nepodstatnych ale predsa...

Viem ze v starsej verzii (mozno rok dva starej) bola chyba, ked sa vybral bod A na Intra frame - klucovom snimku, bod B sa musel vybrat o jeden normalny snimok viac alebo menej, inak bol vysledok rovnaky ako mam ja teraz pri jednom videu, ale teraz je to pri inom videu (tiez DVD, VOB) v poriadku a overit to ci by to islo ak by som strihal o snimok skor alebo neskor sa neda, lebo mi vyskoci chyba (KeyFrame error).

Vsimol som si este, ze ked neotvorim prvy VOB, ale dalsi, porusi sa synchronizacia video/audio, ked otvorim prvy VOB a necham AviDemux aby pridal automaticky dalsie, je to v poriadku, ale to problemove DVD som skusal otvarat rovnako a vzdy su tam tie stvorceky.

Dalej som zistil ze posledny snimok nie je Intra, ale je automaticky oznaceny ked oznacim bod A a tak vymazem posledny cast videa, nemoze toto sposobovat problem - ze by to bola chyba programu? Ale opat, ine DVD video je v poriadku, tak neviem. :-/

Mam najnovsiu verziu AviDemux 2.5.0 a Windows Vista SP2.

Dakujem.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny