Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zhodnotenie nb - HP Probook 4710s

Já bych se spíše zeptal, zdali je nutný onen 17,3" display (nebo numerický blok?), protože na šířku má strojek již hezkých cca 41 cm (pokud by byl převážně na stole, nebyl by na časté cestování vlakem atp., dobrá, ještě chápu, jinak není moc praktický).

Pokud bych trval na "ProBooku", spíše bych se poohlédl po menším, vyjde i méně (sice display je nudle na šířku 1366x768, takže např. takové psaní ve Wordu vypadá o další drobný kousek "úchvatněji" oproti standardnímu 1280x800, ač nejde o konec světa..., ovšem u oddechového použití hraní starších her bych to viděl - menší display v kombinaci se základní dedikovanou grafikou - jako malé plus, vlastně i pro potencionální přenášení by to bylo o kousek lepší).

Ještě bych dodal, dle prvních zkušeností, které jsem z recenzí zaregistroval (s konkrétním typem ještě relevantní zvukovou/poslechovou zkušenost nemám), že se pravděpodobně stále jedná o kousky s hlučnějším chlazením procesoru tak, jak bývá u jinak cenou velmi solidních levnějších HP (vlastně nejen levnějších, i fajné EliteBooky nepatří k nejtišším na trhu) "dobrým" zvykem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny