Předmět Autor Datum
to nevím,ale určitě by se dal pořídit za lepší cenu http://www.digitalrepublic.cz/asus-k50in-15-6-t6…
fin. 09.07.2009 17:03
fin.
To je závislé od potřeb uživatele, k čemu jej převážně má v plánu využívat a zdali má na něj již pře…
VN 09.07.2009 17:24
VN
no hlavne jde o výkon...bude slouzit predevsim k pracovnim ucelum ale take na multimedia..(vypalovan…
naruto 09.07.2009 17:32
naruto
Mno, myslím, že na běžnou kancelářskou práci, vypalování, sledování filmů, přehrávání hudby se něco…
VN 09.07.2009 17:59
VN
a konkretne kdyz se zeptam na tenhle model od ASUSU...jaky je vas nazor na tenhle pristroj?
naruto 09.07.2009 18:12
naruto
V procesoru není problém, grafika patří výkonem někde k lepšímu šikovnému základu u nových "neintegr… poslední
VN 09.07.2009 18:33
VN

To je závislé od potřeb uživatele, k čemu jej převážně má v plánu využívat a zdali má na něj již předem nějaké konkrétní požadavky (výkon/typ grafiky, rozlišení displaye /potažmo lesklý nebo matný/, výdrž na baterie, kvalitu zpracování, u častého přenášení může hrát nezanedbatelnou roli celková velikost/váha, kvalitní klávesnice, míra provozní hlučnosti/zahřívání, rychlý a kvalitní servis atp.).

no hlavne jde o výkon...bude slouzit predevsim k pracovnim ucelum ale take na multimedia..(vypalovani, sledovani filmu, prehravani hudby(ta hudba jen velmi malo a na sluchatkach..))..taky by nebylo na skodu aby to rozjelo hry..(ale na to mam pc..)jde zde o kvalitu a výkon...(rozumi se ze nechci koupit zadneho "šita"...

Mno, myslím, že na běžnou kancelářskou práci, vypalování, sledování filmů, přehrávání hudby se něco relativně kvalitního /"zadny šit"/ dá sehnat do/kolem 18 000 Kč. Na to, aby platilo předešlé zmíněné a navíc to bylo ještě výkonné na hry, musíš mít buď bratra pracujícího v Dellu nebo styky se Santou ;-). Někde se v požadavcích musí lehce slevit.

V procesoru není problém, grafika patří výkonem někde k lepšímu šikovnému základu u nových "neintegrovaných" (cca kousek výše nad mobilními GeForce 9300 nebo HD 3470). Display je lesklý a širokoúhlý (nudle), tzv. "filmový" (za chvíli budou notebooky jen na sledování filmů, jiné využití asi "nenajdou"...), malé plus v LED podsvícení (spíše pouze možnost vyššího jasu a drobné úspory energie). Paměť 4 GB je fajn, ale tato velikost sama o sobě nespasí. Dál snad popisovat nemusím. V této ceně se nedá počítat s extra pevným šasi jako např. u cenově srovnatelného a také čistě pracovního s pouze integr. grafikou ThinkPadu R500, to je jasné. Servis Asusu... no nevím. Řekněme, že tento Asus sleduje typ zákazníka nenáročného (chce sice kvalitu za nemnoho peněz, ale myslí ní spíše max. "výkon"), možná právě Vás. Musíte zvážit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru