Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno 2 měsíce používaný notebook HP Pavilion dv 5 1150 za 11k?

Jinak, cena není přehnaná. Z druhé strany bych neměnil, pokud stávající funguje, raději šetřil a připravil se za čas na mnohem lepší/rozumnější náhradu (to může být i za dva, tři roky, nebo... kdo ví... taky zítra, ano, co by ne, spekulace). A Pavilion nemusí být zrovna sázka na jistotu (tím ho nechci shazovat!).

Rozdíl v procesorech bych neřešil, oba jsou 65 nm výroba, oba slušné, Turion sice novější, přesto rozdíl není zásadní. I nějaký benčmáárk z notebookcheck.com. Pavilion má samozřejmě výkonnější grafiku, nx7400 má starší integrovanou GMA 950, která stačí na kancelář pohodově, ač výkonu na rozdávání nemá (pokud ovšem nejsi nadšený hráč či grafik, ale to bys měl možná něco jiného...). RAM 1GB u XP vs 3GB u Visty - max. bych také přikoupil další 1GB k nx, pokud ovšem chybí (spíše u videa bych chápal, jinak je dostatečné na běžné úkony).

Vlastně jsem nepochopil nebo špatně četl, ale nepoznal jsem, oč jde, zdali o koupi nového notebooku (náhradu) či přikoupení druhého...? Jako náhradu bych jej nebral, z důvodů, které jsem zmínil (šetřil bych a připravoval se na budoucnost, až jednou doslouží stávající). Pokud bych potřeboval domů ještě jeden, to už pak záleží na Tobě.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny