Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bolovani uzivatele na Skype

Ahoj, potrebuju poradit ohledne blokovani uzivatele na Skype. Drive jsem pouzivala MSN Messenger a kdyz jsem potrebovala nekoho zablokovat, proste jsem pro neho byla porad offline a bylo to. Nyni mam Skype a pred nedavnem jsem zablokovala jednoho uzivatele a i kdyz si vubec nepiseme a nekontaktujeme se, nejak poznal, ze jsem ho zablokovala. Jak je to mozne? Myslela jsem, ze zablokovanim pro nej budu proste porad offline a nic vic? Ze nepozna blokovani? Dnes jsem to od nej dostala v mailu doslova sezrat a docela me to stve. Nechtela jsem, aby o tom vedel. Moc diky za radu, rada bych vedela, jak to s tim blokovanim na Skypu opravdu je.

Předmět Autor Datum
Nastav si na mailovem serveru, ze se vsechny maily od nej maji vracet zpet. Nechapu, proc by me mel…
Jan Fiala 13.07.2009 07:52
Jan Fiala
O mail preci vubec nejde. Nechci ho z kontaktu na Skype uplne vyhodit, jen blokovat aby me nemohl sa…
Sakura1 13.07.2009 07:56
Sakura1
Byt tebou tak to neresim. Je opravdu jen na tobe, s kym a jak chces mluvit. Pokud s nim chces byt v… poslední
Jan Fiala 13.07.2009 08:11
Jan Fiala

O mail preci vubec nejde. Nechci ho z kontaktu na Skype uplne vyhodit, jen blokovat aby me nemohl sam kontaktovat. Bohuzel je to clovek, se kterym ted jednat musim (kvuli jedne rodinne zalezitosti), ale jen kdyz chci ja a jen pres mail. Ze Skypu ho nemuzu smazat uplne, to by se nastval. Coz se uz ted bohuzel stalo, protoze to blokovani nejak zjistil.

Byt tebou tak to neresim.
Je opravdu jen na tobe, s kym a jak chces mluvit. Pokud s nim chces byt v kontaktu pouze mailem, proste mu to napis.

To, ze je blokovany se mohl dozvedet i od nekoho jineho, ktery v te dobe s tebou komunikoval a on te pritom videl offline. Rekli si to a dmyslet si, ze je blokovany je velmi snadne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru