Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Znovupřipojení harddisku

Takže to shrnu ještě jednou celé. Původně jsem měl v počítači HardDisk 60GB, HardDisk 250 GB, DVD mechaniku, CD-RW mechaniku.
Primary Master - HDD 60 GB (C)
Primary Slave - DVD mechanika (F)
Secondary Master - CD-RW mechanika (G)
Secondary Slave - HDD 250 GB (D,E)
Systém Windows XP je nainstalován a stále běží na HDD 250 GB na Dčku.
Koupil jsem si novou DVD vypalovačku a pouze jsem ji vyměnil za CD-RW mechaniku na Sec. Mas. Zůstalo jí písmeno G. žádný problém. Když už jsem měl počítač odkrytovaný, rozhodnul jsem se, že ten disk 60 GB vyndám. Takže jsem ho vyndal a uskladnil... Všechny písmena disků a mechanik systém nechal tak jak byli, pouze zmizelo C.
Po cca 2 měsících jsem něco potřeboval z onoho vyndaného disku, proto jsem ho zase připojil. Opět na to poslední volné místo, které bylo celou dobu vyndaného HDD nepřipojené, tedy Prim. Mas.
Systém ho bez problémů opět označil C a chová se úplně normálně, jen s tím rozdílem, že když ho otevřu je na něm pouze 5 souborů. (konkrétně FRUNLOG.TXT, img2-001.raw, ntdetect.com, ntldr, BOOTEX.LOG)
Ostatní data jakoby nebyla. Ovšem když se podívám na vlastnosti disku, tak ukazuje stále zaplněno 58 GB disku, tedy OK.

Zkusil jsem program TestDisk 6.11. Chvilku jsem s ním laboroval a skutečně se mi podařilo dokázat, že ta data tam pořád jsou. Jen nevím jak přesně s tím programem nakládat, abych ještě něco nepokazil.

Ještě dodatek všechny disky jsou FAT32.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny