Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Znovupřipojení harddisku

Zdravím.
Mám problém se svým harddiskem. Měl jsem v počítači dva pevné disky, oba jsem využíval, oba pracovali správně. Potom jsem ale jeden z nich odpojil a vyndal z počítače. Vše fungovalo bez problémů. Pak jsem si ale vzpomněl na něco, co jsem měl uložené na tom vyndaném disku. Proto jsem ho zase zpětně připojil a to na tu samou pozici, kde byl předtím (Primary Master). Tato pozice byla po celou dobu, co byl disk venku volná, žádný disk ani mechaniku jsem nepřipojoval.
Systém disk normálně rozpoznal a objevil se zase jako Místní disk C. (Windows mám na D) Když ho chci ale otevřít přes Tento počítač a Místní disk C, tak se sice otevře, ale objeví se pouze 4 soubory a nic víc. Žádná z dat, která tam byla a měla by stále být tam nejsou. Ve vlastnostech je normálně zaplněná kapacita disku taková, jaká by měla v reálu být, tedy se všemi daty co jsem tam měl, ale ty 4 soubory rozhodně nedají dohromady oněch 60 GB.
Chtěl bych poprosit o radu, jestli někdo náhodou neví čím to může být a jak se mám zase dostat na svoje data, která byla na onom disku uložená před jeho odpojením. Disk jsem měl venku možná dva měsíce na bezpečném místě, takže si myslím, že jakékoliv poškození ať už fyzické nebo třeba vlivem "magnetismu" se dá vyloučit.
Díky moc a doufám, že se nějaké řešení najde.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny