Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Synchronizacia kontaktov Thunderbird Portable / Mobil

Chcel by som synchronizovat kontakty medzi Thunderbird Portable (TBP) a mobilom (SE K750i), prip. este medzi dalsimi zariadeniami a programami, neskor. K mobilu pouzivam MyPhoneExplorer (MPE), skvely program, ma automaticku synchronizaciu medzi mobilom a Thunderbird Portable, zatial mam ale niekolko problemov:

1. MPE ma polozku "Other" pre tel. cislo, TBP ju nema, ale ma naopak "Pager". Ja ale potrebujem viac poloziek, mozem pouzivat Fax ako dalsie tel. cislo? Ten ma aj TBP aj MPE, len si nie som isty ci budem moct normalne volat na Faxove cislo. Tiez neviem ako sa zosynchronizuju cisla a ine polozky ktore nie su v oboch programoch rovnake, napr. prave "Other" a "Pager".

- odpovedam si ciastocne sam, polozky "Other" a "Pager" sa navzajom synchronizuju, takze toto je vyriesene

2. MPE ma len jeden email, TBP (tiez len) dva. Chcel by som pouzivat pre kazdy kontakt len jednu polozku, opat je ale problem, kde sa strati druhy mail pri presune na mobil, kedze tam je len jeden.

3. Co ine kontakty, napr. ICQ, Skype, Facebook a pod., kde ich mam zapisat aby sa dali jednoducho teraz aj v buducnosti synchronizovat? TBP ma polozku "Other - Notes", MPE "Other - Info" - daju sa tieto polozky synchronizovat?

- polozky "Other - Notes" a "Other - Info" su tiez kompatibilne, len polozka v mobile je limitovana na 50 znakov

4. Ten mobil je uz starsi a planujem kupit novy, existuju podobne, rovnako kvalitne programy aj pre ine znacky? Maju aj podporu pre TBP? TO je pre mna klucove, lebo inak je zbytocne to teraz synchronizovat. Ak by som kupoval mobil uz s OS, vyhol by som sa tymto problemom? Je nieco ako Thunderbird Portable aj pre OS mobilu, alebo ako tam prebieha synchronizacia?

Dakujem vopred za rady, pokusim sa zalohovat a skusat nieco aj sam, ale ide mi hlavne o buducnost a to testovat nemozem.

Edit: Nieco som si nasiel sam, odpovedal som si sam vyssie, hlavne by som potreboval vediet ako je to pri inych mobiloch a mobiloch s OS co sa tyka synchronizacie s Thunderbird Portable.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru