Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s grafikou / monitorem? Pruhy a pak černá obrazovka.

Zdravím. Asi před 10 minutami mi načítala hra (F1Challenge, ale to nejspíš nebude podstatné), odešel jsem si tedy na WC, než to "loadne". Vrátím se, a zamrzlo to - nešlo se dostat do Správce úloh ani "Alt+Tabem" ani ničím podobným na plochu, prostě zakyslá obrazovka na herním menu.
V podobných situacích mi občas pomohlo, když jsem PC trošku "ručně" popohnal (už je to starší kousek no) a on se vzpamatoval. Dnes ale po této "proceduře" začal pípat (normálně jednou "pípne" vždy při zapnutí, teď ten zvuk byl několikrát za sebou). Tak jsem to restartoval. Na monitoru se objevily barevné pruhy (určitě víte, oč jde...), ale dalo se na to jakž takž dívat - po načtení obrazovky "Vítejte" se však objevil kurzor myši a pak už byla jen černá obrazovka - po několika restartech, pořád to samé - počítač ale sám o sobě běží, teď vám píši z Nouzového režimu, kde žádné problémy s pruhy nejsou, dokonce mi ve Správci zařízení píše, že grafická karta NVidia 7300 GT funguje správně. V Nouzovém režimu mi to běží (nejspíš asi standardně) na základní grafice "VGASave", opakuji, monitor tady v "Nouzáku" nedělá žádné "cavyky".

Nevíte prosím, co s tím?

Děkuje a hezký den přeje
Yowza

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Měl bych takový doplňující dotaz - teď, když běžím na základní graf. kartě VgaSave, při posouvání ok…
Yowza 20.07.2009 19:02
Yowza
Nainstalovat ovladace tej grafiky. Prip. si kdesi v ovl.panely - system, nastavenia vykonu, zapnut/v… poslední
MM.. 20.07.2009 19:05
MM..

Měl bych takový doplňující dotaz - teď, když běžím na základní graf. kartě VgaSave, při posouvání oken nebo např. při rolování stránek v dokumentech a na webu, obraz se trašně "trhá", neposunuje se to plynule - dá se to nějak vyřešit?

Krom samozřejmě pořízení nové karty, tento PC vlastním 3 roky a na podzim jsem se chystal na pořízení zcela nového kousku, tak jestli do toho nemám "praštit" již teď?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru