Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde vypnout notebook, ani hibernovat ani do úsporného režimu. IBM T61WinXP SP2

Dobrý den,

koupil jsem si notebook IBM T61 14'' wide, model 7665-CTO dal jsem tam Windows XP SP2 + všechny aktualizace + všechny aktualizace od Lenova vč. aktualizace biosu.

Problém je v tom, že notebook není možné ani vypnout, ani hibernovat, ani přepnout do úsporného režimu.

Pokud ho chci vypnout, ukončí se všechny aplikace, a zasekne se to až úplně v té poslední fázi, kdy je taková tam modrá obrazovka (ale ne BSOD), na které je napsáno "Vypínání". Občas malinko hrábne disk, ukazatelem myši lze pohybovat.

Pokud chci hibernovat nebo dát úsporný režim, tak se objeví taky ta modrá obrazovka, na které je "Příprava na režim spánku" nebo tak něco, ale dál už to nepokračuje.

Žádné nestandardní programy nepoužívám, na minulém počítači ibm T43 stejná sestava aplikací a stejný os běhaly naprosto bez problémů.

Kdysi jsem řešil podobný problém, který se tedy týkal pouze režimu spánku, kdy to hlásilo, že systém má nedostatek prostředků, ale to stačilo nainstalovat dvě záplaty, WindowsXP-KB909095-x86-CSY.exe a WindowsXP-KB931784-x86-CSY.exe a bylo to.

Neměl by můj problém podobně jednoduché řešení?

Díky za tipy

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny