Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nové poradny - výzkum

Vážení uživatelé poradna.net,

tým poradna.net uvažuje o tématickém rozšíření Poradny o jednu až tři sekce, a proto se obracíme na vás, uživatele, abychom zjistili, o jaká témata máte zájem. Zároveň bychom rádi zjistili, zda se mezi vámi najdou noví svědomití, zodpovědní a rozumní moderátoři těchto větví.

Máte-li návrh, o jakou poradnu rozšířit náš web, případně se cítíte na funkci moderátora některé nově navrhované větve (nebo si myslíte, že někoho takového znáte), dejte nám to vědět zde v diskuzi (prosím jen o věcné příspěvky, ať není vlákno zbytečně dlouhé a nepřehledné). Mějte ale prosím na paměti, že moderátor je především poslání, které vyžaduje práci pro tým, jistý objem znalostí dané problematiky a schopnost komunikace. Věřte, že stávající moderátoři mnoho z vás znají a vyberou ty nejlepší z nejlepších. Těšíme se, že přivítáme nové členy našeho týmu.

P.S.: Technická poznámka: pod každý návrh se mohou mod-kandidáti hlásit reakcí, navrhovatel se může příhlásit přímo v návrhu, pokud chce.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mam takove 2 "esteticke" pripominky . Proc na je na hlavni strance poradna.net jiny design hornich p… poslední
r4m0s 31.08.2009 10:21
r4m0s

mam takove 2 "esteticke" pripominky .
Proc na je na hlavni strance poradna.net jiny design hornich panelu?
Kdyz se podivam do pravidel pc , tera a kutilske poradny nevidim dole caru a © 2005-2009 Poradna.net - info@poradna.net . v novych - herni a akva poradne tam cara je .
neberte to jako rypani :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru