Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem stažená hra.... nebo horor

To je sice trochu demagogický názor, ale budiž, pokusím se polemizovat. Základem bezpečného systému je používání bezpečných a důvěryhodných aplikací. To naprosto nemá nic společného s tím, zda je daná aplikace (v tomto případě hra) komerční nebo zdarma. Elementární logická úvaha, naprosto abstrahovaná od nějakého technicistního počítačového pohledu, by v drtivé většině případů měla stačit.

Je zajímavé, že skoro nikdo se nenechá nachytat, pokud vám podezřelý jedinec nabízí v temné uličce "pravé" Rolexky za 250Kč, zato většina lidí důvěřivě, radostně a bezstarostně kliká na kdeco po netu co slibuje něco zajímavého.

A k instalacím samotným - z hlediska samotného úkonu je instalace triviální záležitost, kterou zvládne i cvičená opice. Totéž se ovšem nedá tvrdit o dobře provedené instalaci, která vyžaduje nemalé znalosti (jak konfigurace daného systému, tak konfigurace SW, případně cizího jazyku), pozornost a hlavně zuřivé NEklikání na "Next" - "Next." Všimni si ovšem laskavě, že o samotném způsobu instalace jsem se ani slůvkem nezmínil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny