Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem stažená hra.... nebo horor

Ta veta je tam na to, ze clovek ktory (mozno) ovlada len zakladnu pracu s PC sa nema co drbkat do stahovania hier apod., ktore nevie ani instalovat...tiez nejazdim na aute ked nemam vodicak a neviem co je spojka.

Je to jako jezdit autem. Každej užívá, co má a je na něm, jak to používá. A ani TY nemáš právu mu to jakkoliv vyčítat. Posralo se to, proto šla do poradny a šla pro RADU, kterou jsi jí nedal. Kdyby jsi mlčel, udělal bys líp. Ale ne, tys to prostě musel vyřvat nahlas, jak to tebe strašně sere, že někdo něčemu příliš nerozumí. Je ti do toho hovno, že si to posrala, buď jí poradíš, jak to napravit, nebo drž hubu a nech si to pro sebe.

Ano, je to ako jazdit autom. Ale tam musis chodit do autoskoly a tam ta to naucia. Ked sa ti auto pokazi, ides do servisu, alebo si to opravis sam ak to vies. Ale ked je auto kradnute (stiahnuta hra, o ktorej doteraz nevieme ci je free) tak je trosku drze pytat si pomoc na opravu kradnuteho auta, nemyslis? Ziadne take, ze je ma do toho hovno. Ked nieje schopna ani ukradnut hru, nak sa do toho neondi, pretoze najubohejsi je pirat, ktory nevie ani kradnut, a potom tu ukradnutu vec ani pouzit. A este s tym otravuje druhych ludi na fore. Ked uz nieco kradnem, tak si problemy s tym zakonite riesim u toho od koho to kradnem (alebo autora cracku) a nie este drzo ziadat pomoc hocikde na fore. Normalne mi je divne ze taketo elementarnosti ta musim ucit. Mas ich davno vediet.

A k free verzi - je to jedno, případnou nelegální činnost provedla ona sama a je na ní, jak se s tím vypořádá. Ona požádala o vyřešení následků, což je trochu něco jinýho. I kdybys věděl, co je to za hru a odkud, stejně by to nebylo důležité.

Ano, ak ukradla hru, tak nech sa s tym vysporiada sama - presne ako pises. Tak nech si sama riesi aj pripadne problemy. Logicke. A keby som vedel co je to za hru tak by to dost dolezite bolo, nakolko si asi necital pravidla, a tuna sa warez neriesi. Ak by to bol freeware, tak by som to riesil inac. Ale ked baba nepovazuje za potrebne vobec napisat co za paskvil stiahla, tak je logicke domnievat sa na 99%, ze nieco warezila.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny