Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem stažená hra.... nebo horor

Pokud máš pocit, že tady na VEŘEJNÉ poradně, která je udělána jako SLUŽBA PRO VŠECHNY, někdo s něčím OTRAVUJE, když žádá o pomoc, tak tady nemáš co dělat. Jestli tě to otravuje, tak nereaguj, nečti, nenavštěvuj. Jedná se o dobrovolnou službu.
A nevím, proč furt zdůrazňuješ to, že je to warez verze. To je úplně jedno, to jen ty si tady hraješ na policajta. Poradna se drží zákonných mezí, tedy neposkytuje linky na warez, neposkytuje návody na obejití ochran a jiné nelegální činnosti. To, že někdo má doma warez, je každýho věc - poradna nemá právo to jakkoliv soudit. V úvodním dotazu se jedná o následek a není jakkoliv nezákonné poskytnout pomoc tyto následky řešit. Pokud ti to je proti srsti, neodpovídej. Nejsme poradna plná policajtů, kteří povařují slovo warez za něco ďábelskýho. Warez se tu neřeší hlavně z toho důvodu, aby poradnu nikdo netahal na policajty za nelegální činnosti. Ne proto, že by tu byli všichni svatí.
Více psát nebudu, v podstatě to níže vystihuje Mif ve své odpovědi.

BTW - už se nedozvíme, jestli je to nějaká free nebo warez hra, protože svým chováním jsi tazatele dokonale vypudil. Děkujeme.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny