Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NET-OMEZENOST

zdravim, dnes se pisi jiz podruhe, uspesne jsem nainstaloval ovladace na moji MB gigabyte EP45-DS3LR Sc 775 Intel P45, dal jsem instal all a ted mam docela takovy divny problem. Na ikonce pripojeni pobihaji takove zlute kulicky a pise to, ze je omezene nebo pripojeni k internetu, pritom se pakety odesilaji, ale ja je nejak neprijimam. Vypojil jsem tedy novy pocitac, zapojil jsem tam ten stary a net jede. Opsal jsem IP adresy podle stareho pocitace, dal to do noveho, ale stejne nic. Muze mi nekdo prosim poradit, ja si fakticky nevim rady, s timto jsem se jeste nikdy nesetkal.. Diky za dotazy, ktere mi pomohou vyresit muj problem s pripojenim k internetu!

Předmět Autor Datum
zavolaj poskytovatelovi internetu,ci nahodou nema MAC filter
shiro 27.07.2009 12:56
shiro
co ten mac filter dela
iopuz 27.07.2009 17:31
iopuz
Nemas sa nas pytat co MAC filter dela, ale poskytovatela tvojho internetu ci to ma alebo nie. Obmedz… poslední
MM.. 27.07.2009 17:39
MM..

Nemas sa nas pytat co MAC filter dela, ale poskytovatela tvojho internetu ci to ma alebo nie. Obmedzuje mozne pripojene PC.

Inac tak ako to popisujes by som skor povedal ze mas nejaky problem so sietovkou alebo sietovym kablom. Alebo si neopisal IP tam kde si ju opisat mal. Neni to nahodou notebook kde sa sietovka zapina nejakou klavesovou skratkou?
Dlasia vec je ze co vsetko si kam opisal. Opisat treba do nastaveni IP pre tu spravnu sietovku komplet vsetky nastavenia a nielen IP adresu. A ked chces mat pripojene obe PC naraz tak sa IP neopisuje ale sa to musi riesit routrom.

P.S. skontrolovat spravcu zariadeni, nieco so zltym otaznikom/vykricnikom?
P.S.2. skopiruj sem vypis ipconfig /all z PC ktore funguje a aj z PC ktore nefunguje

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru