Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alternativa pro vypalování.

Ashampoo me zklamal, ze vypada jak Nero Express (a stejne tak se i chova).
Tak to si ho asi nepouzival dlho, ked si napr. nahadzem do Nera 200 suborov, to mi trva 20 minut, potom dam napalovat, zistim ze som nezvolil DVD ale CD a mozem to robit vsetko odznova, alebo ulozit projekt a hladat kde sa ulozi, ked to vobec funguje. Ashampoo umoznuje vybrat medium na obrazovke so vyberom suborov a inteligentne meni druh media podla kapacity vlozenych suborov. Pokracoval by som, ale ti ktori nechcu, nevyskusaju a ti ktori chcu mozno ano...

Takovy blbucky.
Nero (Burning ROM) je komplikovany a IMHO ten je skor "blbucky" a jeho uzivatel musi byt expert, ale to neznamena ze by uzivatel Ashampoo bol blby a ten program to vyvazil, ked je uzivatel - povedzme chytry, vyberie si aj chytry program, ktory mu usetri nervy a cas, vela casu.

Velkej skupine ludi chyba v Nero Express / Ashampoo druhe okno, ono by sa tam hodilo, ale Burning ROM ma strasny prehliadac (IMHO), s dvoj-panelovym suborovym prehliadacom ako TC/FC sa to neda porovnavat, zla navigacia klavesnicou, neintuitivne mikro-tlacidla, zle/ziadne kl. skratky, oznacovanie, prisposobitelnost a pod. Ja si raz, 2x kliknem v Ashampoo, najdem co chcem napalit vo FreeCommander (ktory je otvoreny nonstop), vdaka oblubenym priecinkom a kl. skratkam to mam za sekundy, pretiahnem mysou (samozrejme vsetko naraz) opat 2x kliknem na Next a je to.

Bol by som vazne zvedavy kto by bol pripraveny na napalovanie skor, ci niekto s Nero Burning ROM, alebo ja s FC a Ashampoo. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny