Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jde u vas na PC spustit muj program?

Netestnul by mi nekdo prosim, jestli muj program:

insight3d.sourceforge.net

jde spustit? Tedy jestli jde nainstalovat z toho instalacniho balicku, co na tom webu je, a potom spustit (maji se objevit 2 vicemene cerny okynka - kdyby nekdo mel naladu, tak jedno je na screenshotu v tutorialu).

Idealni by bylo, kdyby to provedl nekdo, kdo ma Windows Vista nebo Windows XP, ale NEMA na pocitaci nainstalovany Visual Studio.

Byl bych vdecny za informaci o tom, jestli to jde nebo nejde + jakou mate verzi Windows (a kdo to vi, tak mozna i .Netu).

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli chceš seriózně testovat své programy, budeš si muset vytvořit vlastní testovací prostředí růz…
Vladimir 31.07.2009 15:48
Vladimir
Diky, to jsem taky udelal (pouzivam teda VirtualBox), ale je spousta ruznych konfiguraci a ja moc ne…
lukasmach 31.07.2009 17:03
lukasmach
Neni ziadna side by side sprava (to si cital kde?) Dll sa hladaju najprv v zlozke s programom, tam s… poslední
MM.. 31.07.2009 18:31
MM..

Neni ziadna side by side sprava (to si cital kde?)
Dll sa hladaju najprv v zlozke s programom, tam si das vlastne dll, napr. instalatorom, a ak sa tam nenajdu tak sa hladaju v systemovych zlozkach (mas to presnejsie popisane v MSDN niekde asi u LoadLibrary)

Ked robis program ktory pouziva externe dll ktore pozadujes v systeme napr. Visual C runtime balik, tak by mal instalator zabezpecit aby to nainstaloval ak to v PC neni a spravnu verziu. Ja spravidla v nastaveniach projektu prepinam runtime library na "statically linked" (resp. nie dll ale lib, v kazdej verzii VC++ sa to vola nejak inac), aby som nebol zavisly na nainstalovanych MS hovadinach na cudzich PC. Zvacsi to trochu exe ale tych par desiatok kB nikomu nevadi.

Pokial pouzivas NET framework tak by si mal zabezpecit aby instalator to odkontroloval a aby vyhodil error hlasku a link na MS stranky ked neni nainstalovana pozadovana alebo vyssie verzia (vyssia moze byt lebo dll a frameworky by mali byt spravidla spetne kompatibilne, to je zaklad boja proti dll hell)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru