Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krize - info

Dovoluju si oponovat (ohledne ocekvani burzy), zrovna dnes jsem to komentoval na financnim webu. Pokud se podivas na vysledky USA firem za první dva kvartály, tak je to v porovnání s 3 a 4tým minulého roku neskutecnej rust. Burza je sice ocekvani a jeste nadvno jsem odkazoval/psal, ze predbiha vyvoj ekonomiky o 6 mesicu. Nicmene, myslim, ze to tuto krizi burza s propadem presrala :) A naopak (imho) je za ekonomikou o 1 kvartál (ci pokud by ji mela predhanet o 2Q tak dokonce o 3/4 roku). Proto tedko ten neskutecnej rust (bohuzel...) na akciich/indexech/burzach/komoditach... Jenze CR s krizí zacala pozdeji a také pozdeji skonci. Ovsem, nutno podotknout ze i nase vysledky jsou lepsi nez ocekávane, viz Komerecka.

:-D Slysel jsem hezky nazor, ze CR z toho vyjde dobre, protoze politici toho nestihli moc pokazit a narozdil od jinych statu se u nas ani na politiky nespohala, ale na sve schopnosti a sve rizeni firmy. A nazor, ze nam hezky pomohlo nemecke srotovne se mi take libi. :-p. A doufam, ze uz neprojde, za tohle Vaškovi díky.

Co se tyce zakazek - firmy, co maj zakazky z USA do mesice/dvou makaj (insider informace od kamarádů 8-) ) Ostatni si hold musi pockat...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny