Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě televizoru

Moje máti dělala kdysi prodavačku v elektru, a tam skutečně lidi byli spokojeni když dostali vystavený kousek (bez slevy!), přesně jak říkáš, že už je "odzkoušený". Já jsem to vždycky nechápal a s trochou nadsázky jsem tvrdil, že to je to samé, jako kdyby si chtěl někdo koupit žárovku a prodavač by mu nedal novou, ale vyšrouboval žárovku z osvětlovacího tělesa prodejny a tuto mu prodal.

Ten televizor tam jede 8 hodin denně, pokud tam byl vystavený 4 měsíce tak to máš cca 960 provozních hodin za sebou, tedy cca 10% životnosti TV je pryč.

Ještě větší hukot jsou TV v Tescu, tam běží 24 hodin denně, a celkem jsem se smál jak po roce vystavené kousky "výhodně" nabízeli se slevou, místo 12 tisíc stála 8. To že ta TV už měla za sebou cca 9000 provozních hodin nikde zmíněno nebylo. Taková TV už nemá hodnotu 12 tisíc, ale tak 3 tisíce.
Zajímalo by mě, jak bude probíhat reklamace takové TV. Zákazník si to koupí, v brzké době mu odejde obrazovka, dá to tedy na reklamaci, kde servisní technik zjistí, že TV má najeto 10 tisíc hodin a více, takže to je spíš "běžné opotřebení" než vada a tak záruku nemusí uznat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny