Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tisk pres AcrobatReader (napr.pomoci AcroRd32.exe)

Zdravim, potrebuji poradit s nastavenim tisku pomoci AcrobatReaderu. Pouzivam atypicky(na netu neni) program, ktery nema zadne nastaveni pro tisk ani vlastni ovladace, pro tisk pouziva nektere(nevim ktere, to mi rekl helpdesk aplikace) casti z AcrobatReaderu. Tato moje atypicka aplikace ma dve funkce/tlacitka pro tisk, prvni tiskne tak ze otevre AcrobatReader a z toho to tisknu jak chci(volim format, pocet atd.), druhe tlacitko slouzi pro primy tisk pres AcrobatReader bez otevreni AcrobatReaderu proste jenom vytlaci dokument z tiskarny. Pokud pouziju prvni metodu tak vytisteny dokument je normalne/standartne na A4, a pokud tisknu na primo tak sice na papir A4 se to vejde ale vsechno je trochu zvetsene a nejsou videt prvni a spodni radky(jakoby jiny format). Tiskarna je nastavena vsude na A4. Pokud odinstaluji AcrobatReader a nainstaluji Foxit tak vsechno je OK. Helpdesk taky nevi co s tim.

Nevite nekdo jak se da nastavit AcrobatReader aby tisk vzdycky ve formatu A4 nebo aspon v podobnem formatu? Neco jako Nastroje-moznosti slozky-typy souboru a tam nejak nastavim AcroRd32.exe s urcitymi parametry

Dekuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Acrobat Reader nijak, možná by tak šlo nastavit tiskárnu samu, záleží na možnostech tiskárny. Co je…
Vladimir 11.08.2009 14:51
Vladimir
jen to ze se to nesmi pouzivat :-(, jenom AcrobatReader
marek123 12.08.2009 10:00
marek123
Přepínače pro Adobe Reader jsou tady. Žádné nastavování tisku (velikost, tam není). Jinak to vypadá…
FixExa 12.08.2009 10:55
FixExa
Nevim proc, ale pokud napisu jakykoliv prikaz a ulozim to, tak to stejne nakonec prevede do "C:\Prog…
marek123 12.08.2009 15:56
marek123
%1 - to bude proměnná, která bude obsahovat soubor k tisku poslední
FixExa 12.08.2009 16:05
FixExa

Přepínače pro Adobe Reader jsou tady. Žádné nastavování tisku (velikost, tam není). Jinak to vypadá na záměnu A4-Letter. Pokusil bych se ještě změnit jednotky na milimetry a najít něco v nastavení Adode Readeru. Jestli to dělá jenom jednomu uživateli, tak je opravdu rozkuchanej Adobe Reader nebo tiskárny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru