Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem VIRUS X

zdravim, ked mam uplne zavireny pocitac a nejde mi nic spustit, da sa to liecit vlozenim CD NoD32, alebo nieco mi aj windows vie s tym spravit??? neda sa take ze pripojim moj Hardisk na iny pocitac a cez to vyliecim svoj HDD???

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
do vyčištění odpoj ten shit od internetu - ať ti nestahuje další viry a neodesílá tvoje data. jestl…
lední brtník 14.08.2009 09:13
lední brtník
mi ide internet aj spyware spustit... spybot mi nasiel viry nejake ale nejdu odstranit mi to vypisuj…
zvonec 14.08.2009 11:06
zvonec
kolega ti píše combofix a superantispyware. umíš to spustit sám? pokud jsou tyto programy pod tvoji… poslední
lední brtník 14.08.2009 12:14
lední brtník

do vyčištění odpoj ten shit od internetu - ať ti nestahuje další viry a neodesílá tvoje data.

jestli je ten krám ve stavu, že nejde skoro nic spustit a neběží nic pořádně, je možné buď nabootovat z cd/flashky se systémem (bartpe) a s sntivirem+antispywarem, a vyčistit to aniž by naběhnul tvůj systém.

pokud takové záchranné médium nemáš, můžeš naběhnout do nouzového režimu, přes msconfig.exe vypnout zatržení všeho co se automaticky spouští po startu, ve správci úloh cvičně pozabíjet nežádoucí svinstvo v paměti, a můžeš začít odvirovávat / odspywarovávat - třeba pomocí tvého nebootovacího cd s nodem.

účinné taky je - jak sám píšeš - vytáhnout disk a vrazit ho jako druhý = nebootovací k jinému pc, a tam ho proskenovat na viry a spyware, máš jistotu že ten druhý pc může mít z netu aktuální antivir, antispyware, antirootkit, máš zároveň přístup na net k helpům.
na druhou stranu v tomto stavu nezkontroluješ odkazy ve tvých registrech programy hijackthis nebo combofix, to chce na běžícím systému (a čistit a čistit od všech hloupých malwarových doplňků v internetovém prohlížeči)

nakonec až slavně zvítězíš, si to do měsíce stejně zaviruješ znovu, protože samoadmin.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru