Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno DVB-T bylo, ted i s DVB-S

Chci si poridit DVB-T. V Brne nema DVB-T TV-primu. Tak uvazuji o kombu s DVB-S, ale vubec nemam prehled o tom, co ma DVB-S prijmac mit, aby ostatni clenove domacnosti :-D , kteri nesedi u PC mohli prijmat ceske programy, hlavne primu. Uz vim, ze existuji slova czechlink, CI slot a jina. Ale prakticky - treba BigSat DSR6800 Combo ze stranek www.golden-interstar.cz ma sympatickou cenu 2900 s dani. 1) co prima 2) kdyz ne, tak jaky jiny levny 3) jaxe plati cz programy, doufam, ze 1x za kartu/pristroj a dost?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na czechlink potrebujes "cryptoworks" dekoder, do neho sa strka dekodovacia karta. Dany prijmac som… poslední
MM.. 15.02.2006 14:17
MM..

Na czechlink potrebujes "cryptoworks" dekoder, do neho sa strka dekodovacia karta. Dany prijmac som nepozeral, pozri si v specifikaciach ci ma cryptoworks dekoder (taky lacny predpokladam dekoder mat nebude). Ak by nemal dekoder ale len CI slot, tak donho mozes cryptoworks dekoder dokupit, ale ten dekoder stoji okolo 100€ (3000kc), takze je niekedy cenovo vyhodnejsie kupit rovno prijmac uz s dekoderom.
//edit: a ak nema ani dekoder ani CI slot, tak sa na nom czechlink pozerat neda.

Za czechlink kartu sa plati jednorazovo pri kupe (tusim par tisic, vid www.czechlink.cz). Uzivatel musi platit koncesionarske poplatky za CTV/rozhlas (ak mas TV tak ich predpokladam uz platis) a dekodovacia karta sa teda zaregistruje (vyplnenim a odoslanim prilozeneho tlaciva) na toho, kto koncesionarske poplatky plati.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru