Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aplikacni firewall s rozhranim podobnym Kerio 2.01. Existuje neco takoveho free?

Ave. Uz to resim asi tyden, ale nejak se nemuzu doguglit. Potrebuju /viz titulek/ aplikacni FW, ktery jede (jde prepnout) v learning modu (vypise co se kam chysta pripojit /vcetne nazvu souboru a cesty/ a nabidne A/N a Remember), navic plnou editaci ulozenych rules,... Mno presne to, co umel prastary Kerio 2.01 (ten se bije s WXP SP3, jinak by mi plne vyhovoval). Zone Alarm, Comodo a podobne zrudnosti ne. Ani novy Kerio ne. Melo by to byt free, ale na tom netrvam. Najde se dobra duse s radou?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na jednom pc mam Outpost, placenej, ale ten free je pry taky vynikajici. Nemusis z nej instalovat vs…
Radek 19.08.2009 21:40
Radek
Comodo ma krasne rozliseny okna, ve kterych se pta a zvladla ho obsluhovat moje matka, ktera ma pred…
kmochna 19.08.2009 23:11
kmochna
:-D ještě by chtělo vyzkoušet Mifa po 17ti pivech z hospody "Pod Lípou" jestli nebude ty okna taky j…
MM_tank 20.08.2009 01:30
MM_tank
No no! ]:) poslední
mif 20.08.2009 14:44
mif
vypise co se kam chysta pripojit /vcetne nazvu souboru a cesty/ a nabidne A/N a Remember Přesně toh…
Kráťa 20.08.2009 06:00
Kráťa
Dela to i comodo, akorat to navic napise port. Komunikujes uzivatelem v ceske lokalizaci. Pro bizsi… nový
gd 20.08.2009 09:33
gd

Na jednom pc mam Outpost, placenej, ale ten free je pry taky vynikajici. Nemusis z nej instalovat vse. Moznosti nastaveni jsou obrovsky. Comodo je taky super program a veci ktery pouzivat nechces normalne vypnes, takze vuci nemu vubec nemusis mit averzi a AV nemusis vubec instalovat. Comodo ma krasne rozliseny okna, ve kterych se pta a zvladla ho obsluhovat moje matka, ktera ma pred duchodem a na pocitaci umi akorat hrat flash hry a zapnout cudlik na bedne. Comodo je nenarocny na system. Nikdy na zadnym pc neudelal problem jako ZA, KPF. Pak je vynikajici malinky FW Look´n Stop, ale je placenej, ten nema klasicky HIPS, ten ty stejne neshanis. Pro me je i dulezita moznost aby to umelo ihned zablokovat net tak, abych nemusel lezt hluboko do menu a oba to umi.

Comodo ma krasne rozliseny okna, ve kterych se pta a zvladla ho obsluhovat moje matka, ktera ma pred duchodem a na pocitaci umi akorat hrat flash hry a zapnout cudlik na bedne

Radku promiň, ale pokud chce instalovat aplikační fw, ať je to aplikační fw se vším. Moje zkouška na starý dopadla jako všude jinde - naučila se trvale povolovat, protože jí srali ty okýnka (stejně nevěděla na co se jí ptají).
FW je zbytečnost - je to kacířská theze, ale pravdivá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru