Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem lcd vs plazma

už jsem se tady o tom kdysi zmínil - známá na e-bay vydražila LCD Philips + DVD přehrávač, taky Philips. Na typ se mě neptejte, už jsem ho zase zapoměl.
Dlouho jsem jí přemlouval, ať neblbne, protože v nabídce bylo jasně napsáno, že je tomu přístroji, vlastně oběma, přes 7 let. Už se ani jeden nevyrábí, a jsou v nabídce jenom v bazarech. Nedala si říci - no nekupte to za ty prachy, dojela si pro to do Němec, přivezla, a samosebou hned na to volala, že bych měl naklusat, abych jí pomohl, s připojením, a s instalací.
Stalo se, přístroje jsem propojil, TV jsem zapnul, a v tu ránu jsem potřeboval novou občanku - tak se mě protáhl ksicht.
Barvy špičkové - akorát "běžela" F1, moje DVD vypálené, i origoš, naprosto v richtiku, perfektní zvuk, a navíc, což nebylo nikde napsáno, české menu. Už jí maká další 3 roky, a naprostá pohoda. Rozmazané pohyby? ani ťuk.
A protože moje "bába" CRT Philips 72cm, bude mít letos kulatiny 10let, začal jsem se ohlížet po jejím nástupci. A protože máme UPC, a potřeboval jsem něco, co má DVB-C tuner. V úvahu připadal jenom Sony /ve velikosti 32"/, a hele filipesové se letos pochlapili, a začali to dělat taky.
A teď aniž bych chtěl ovlivňovat něčí názor, připadá v úvahu jenom Philips 32PFL5604H.
Jsou to moje oči, a moje místo, kam jí mohu dát, a v neposlední řadě, i moje peníze.
Howgh

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny