Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem lcd vs plazma

Az tak dopodrobna ti to nepoviem ptz som sa tym nikdy moc dopodrobna nezaoberal, pisal som len vseobecne. Hmotnost je pri kazdej uvedena, kolko unesie tvoja stena a hmozdinky v dierach v stene to fakt netusim (zavisi aj od toho kto vrta dieru a ako ju vyvrtal :) Ked sa to urobi dobre tak to snad udrzi.

teoreticky LCD ma zivotnost nekonecnu, keby nebola tak nekvalitne robena elektronika :), plazma proste casom slabne, samozrejme ze to nebude razom nepozeratelne, predpokladam ze to bude slabnut aj 10rokov a si to nevsimnes. Ale keby si tam mal 24/7 jeden kanal tak by si urcite videl jeho logo aj na inych kanaloch :)
Moderne su mozno menej nachylne, ja neviem nesledujem to. Pri beznom pouzivani by to ale nemalo vadit, nikto nema doma 24/7 zapnuty jeden kanal.

Kvalita upsamplingu sa da zistit jedine ocami. Prip. znackou a cenou. Philips, sony, a spol hlavne u drahsich modelov by mali mat upsampling dobry.

Podpora mpeg4 zavisi od konkretneho modelu to si treba najst v specifikaciach na webe vyrobcu, malo by to byt snad pre vsetky DVB ked uz to raz mpeg4 podporuje, ale nezarucujem.

P.S. pokial chces co najkvalitnejsi obraz tak plazma bude asi lepsia.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny