Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem lcd vs plazma

Radku - tohle propaguji už dávno - jsou to moje oči, případně ještě někoho, kdo se mnou bude taky čumět, a toho musím vzít sebou - a když mě někdo vychválí typ který je "špičkový", tak je zapotřebí si uvědomit, že to co je špička pro něj, nemusí být špička pro mne, a pro členy mojí rodiny. Je to otázka mimo jiné příjmu signálu, brejlí na hubě, vzdálenosti ze které se čumí + další faktory.
ALE - každý nemá možnost zvednout zadek, a mazat do makacínu - bydlí daleko od většího města, atd.
A ani v makacínu, to nemusí být to pravé ořechové, pokud ti prodavač neodpoví, odkud signál mají, a neumožní ti buď půjčit ovladač, nebo ho podle tvých pokynů nebude ovládat sám.
Už se mě to taky stalo, když jsem kupoval "bábu" Philipsojc, našel obchod kde byla o 1500,- lacinější, a prodavačskej na mojí prosbu čuměl jak vyvoraná myš.
Uděláno čelem vzad, a šel jsem o těch 1500,- výše, kde mě na 100% vyhověli, a ještě s úsměvem, a s radou, jestli vyklopím prachy na dřevo, tak mám slevu o 1000,-.
No a jak už jsem psal "bábě" bude letos 10 let, 2x, nebo 3x, jsem se jí mrknul pod sukni, vyssál jsem s ní prach, plastovou prdel jsem jí umyl ve sprcháči, a až odejde do křemíkovýho nebe, bude pohřbena, se všema poctama.
A znovu opakuji - nástupce bude její mladší ségra LCD Filipsová.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny