Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DVD-ROM a ovladače

Dobrý den,

mám problém s mechanikou. Ve správci zařízení mi hlásí mechanika, že je něco v nepořádku. Když zkusím vyhledat nové ovladače, tak mi to napíše, že je již mám. A když použiju vlastnosti mechaniky a okýnko Vyhledat řešení, tak to napíše, že nelze načíst software ovladače. Prosím, pomoc.

Předmět Autor Datum
Mechanika ziadne extra ovladace nepotrebuje. Napis jaku chybu to tam pise ked das pravy klik vlastno…
MM.. 26.08.2009 21:22
MM..
Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné…
franzkfk 26.08.2009 21:40
franzkfk
Jo a když jsem to odebral a restartoval, tak se to nenainstalovalo. Prej chyba:)
franzkfk 26.08.2009 21:41
franzkfk
http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Bcs%3B31012 3&x=14&y=10 poslední
gambáč 26.08.2009 22:41
gambáč

Mechanika ziadne extra ovladace nepotrebuje. Napis jaku chybu to tam pise ked das pravy klik vlastnosti. "je něco v nepořádku" to tam urcite nepise.

Vseobecne, problemy s mechanikou mozu byt HW zavada (vadny kabel, mechanika, apod), alebo robia nejaky problem ovladace k zakl.doske (skusit preinstalovat, skusit odobrat mechniku zo spravcu zariadeni a restart, skusit odobrat ATA controller zo spravcu a restart), alebo sa ti tam drbu do systemu nejake programy ktore si tam instaloval, typicky robia problemy programy na virtualne mechaniky alebo vypalovacie moloch baliky.

P.S. a ked len nemas pismeno mechaniky tak skontrolovat v sprave diskov (pravy klik na tento pocitac - spravovat) ze jak su priradene pismena prip. zmenit.

Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné nebo poškozené. (Kód 19)

Zkoušel jsem tu správu disků, ale nevím, jak přiřadit to písmenko. Možná to ale budou ty virtuální mechaniky, poněvadž jsem s tim nedávno něco robil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru