Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nastaveni Biosu primo ve Windskach

co sa tyka tohoto:

Geforce 7900 GT or Radeon X1900 GT
tak ta 7900GT ma vacsi vykon ako ten crep 8400GS. Ak si myslis ze cim vyssie cislo tym vacsi vykon, tak si len dalsia obet marketingu, ktora nerozmysla.

256 MB video RAM
ak si myslis ze kvoli tomuto parametru ti treba nastavoat AGP aperture size tak si na omyle. To nastavenie je tam na to, ze ked grafike samotnej dojde jej vlastna pamat, pouzije sa tychto 256MB zo systemovej RAM. Na vyssi vykon v tomto pripade ale zabudni, nakolko systemova RAM je pre graficke operacie beznadejne pomala. Ten 8400vke bohate staci 256MB ak ich vobec ma (ktovie ci to neni nejaka TurboCache, alebo podobne parodia s este mizernejsim vykonom).

ale FPS se mihota 25 -65. Rozhodne se 60ti nedrzi
skade si prisiel na to, ze to musi mat 60fps? Na notebooku ako takom s grafikou aku tam mas podobny vykon necakaj. Taketo notebooky neboli a ani niesu na hry. Vykon v hrach dalej nieje len o grafike ale aj o CPU, kde sa budes tomu E6600 z poziadaviek hry len tazko niecim v notebooku blizit.


A k otazke nastavovania parametrov biosu z windows - nic take neexistuje, nakolko to z principu existovat nemoze. Vynimkou su rozne pretaktovavace, kde mozes menit napatie, nasobic a podobne veci, ale na toto su optimalizovane dosky, ktore toto podporuju. S nastavovanim inych veci sa nikdy nepocitalo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny