Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nefunkční mobilní připojení

Bude to vypadat divně.

Pořídil jsem si usb modem Huawei 160 od T-Mobile (a chci ho provozovat se SIM O2 - obecně by to mělo jít, na fórech je to potvrzeno). Windows XP Home SP3.

Dnes jsem si zakoupil sim od O2 s tarifem O2 Zero a aktivoval přímo na prodejně balíček Inteernet v mobilu. Tady by možná mohl být zádrhel, prý se může stát, že simkarta i balíček je aktivní, ale nejsou aktivní datový služby. Předpokládám, že teď v noci se na datovou infolinku nedovolám; netuším, zda jde nějak jinak ověřit ty datový služby.

Nainstalován program Mobile Partner, potom ovladače modemu (jsou obsaženy přímo v tom modemu, on má jakoby virtuální CD mechaniku a ta obsahuje virtuální CD a na něm jsou ty ovladače). Ve správci zařízení nejsou žlutý otazníky, diagnostika modemu nevykazuje chyby. Proběhlo několik restartů (během mýho laborování). Neinstaloval jsem T-Mobilí Web-n-walk.

V programu Mobile Partner nastaven profil připojení dle příručky (pdf soubor) od O2, prakticky jen název APN (internet) a vytáčený číslo (*99*#).

Nelze se připojit ani přes Mobile Partner ani přes Ovládací panely - Síťová připojení. Vždy mi to vyhodí chybu 619 - port byl uzavřen.

Přikládám log sooubor z modemu, snad z něj půjde něco vyčíst.

Pavel

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny