Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ako zrychlit bootovanie systemu

InCD ti tam cpe pravdepodobne Nero, a bude ti ho tam cpat furt po spusteni nera, kym to neodinstalujes (instalator/odinstalator nera dovoluje odskrtnut veci ktore nechces).

Kazdu jednu vec ktora tam je, je dobre odinstalovat, a nie len vypnut (potom sa to tam bud vrati nazad alebo nieco moze blbnut). Ked nevies k comu nieco patri, tak ides na www.google.com a tam si zadas do okienka nazov toho exe ktore sa spusta a najdes si ze co mas odinstalovat (v pridat/ubrat programy), alebo v tom programe v nastaveniach vypnut napr. startovanie pri starte Windows, alebo kontrolu na updates pri starte windows, apod. Niektore veci je dobre nechat napr. kontrola updatov javy a acrobatu je dobra vec (zaplatovanie dier - ochrana proti svinstvam)

Pisal som uz davno ze mas skusit aj zakazat vsetky sietovky v spravcovi zariadeni, ci sa zrychli start znatelne. Aby sa vedelo ci je problem s niecim na sieti. Skontrolovat ci nie su namapovane sietove disky v tento pocitac.

Alebo si tam nainstaluj cisty Windows, to sa startuje 30sekund, a neinstaluj do toho ziadne kraviny a bdue sa ti to startovat 30 sekund furt. Mne sa startuje Win 30sekund rok, ptz neinstalujem so vsetkym kdejake toolbary, antiviry, firewally a podobne kraviny, nespustam zavirene keygeny a cracky, a nestrkam do toho zavirene USB sticky (a hlavne mam vypnuty autorun).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny