Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Záhada - po par dnech provozu pomalé spojení s routerem

Zdravím, mám připojení od O2 a přeinstalovaný systém zhruba týden (XP SP3). Vše fungovalo ok, ale zhruba po 3 dnech provozu začala být pomalá odezva už když jsem se chtěl jen dostat k nastavení routeru (v mozille adresa 10.0.0.138) a o následném připojení k internetu ani nemluvím (základní stránku seznam.cz načítá třeba 30 sekund). Vše takto "funguje" zhruba 10 minut (se šílěně pomalou rychlostí) a pak nastane PROBLÉM - kliknu na dalši odkaz na jakékoliv strance a nic se neděje. Dole vlevo se napíše Hotovo, ale další stránka se neotevře. Někdy pomůže několikanásobné kliknutí na stejnou věc (třeba i 10x) a dostanu se dál. Takže následoval restart a vše se opakuje. Ale takhle to nejde, tak jsem do stejného počítače před chvílí nainstaloval jeětě druhý systém, a pod tím "běhá" vše jak má . . . ale nevím na jak dlouho. Tato situace se mi totiž již stala ještě před tím, než jsem instaloval ten první systém, tak se bojím, že dopadnu úplně stejně tak do 2 dnů. Neporadíte prosím někdo, kde by mohl být problém ? Jestli je to třeba tím, že nemám nové aktualizace nebo tak nějak. Děkuji za případnou radu, protože jsem už fakt zoufalý

loading...
Předmět Autor Datum
1. restartuj router 2. v PC vysyp cache prohlížeče, pokud používáš IE, nastav velikost cache na rozu…
touchwood 02.09.2009 06:42
touchwood
router sem restartoval, a když ani to nepomohlo tak jsem si půjčil jiný a problém přetrvává. a ješt…
blunt1 02.09.2009 16:04
blunt1
nebo je to tím, jak si psal, že to budou breberky . . . ale to jsou tak rychlé OMG, vždyť to je je… poslední
touchwood 02.09.2009 18:41
touchwood

router sem restartoval, a když ani to nepomohlo tak jsem si půjčil jiný a problém přetrvává.

a ještě jeden bombonek na konec - v ty novy instalaci OS mi nejdou nainstalovat základní doplňky jako: Java, Flash player atd. A ani Mozilla. Zhruba v půlce instalace zahlásí nějaký error. A když chci něco stáhnout přes Strong DC tak mi chvíli stahuje a potom ve stavovým řádku u stahovaného souboru píše CHYBA BĚHEM DEKOMPRESE a dál se nic neděje.

tak já už nevím

nebo je to tím, jak si psal, že to budou breberky . . . ale to jsou tak rychlé ? A to jsem ani nebyl na žádné porno stránce a že by se tam dostaly tak brzo?

který antivir doporučíš abych mohl i to vyloučit ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...