Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asus A7 SV

Zdravim,mam mensi probleblem s notebookem Asus A7SV,po odpojeni sluchatek mi nehraji repracky na notebooku,ale sluchatka zapojena do konektoru hraji v pohode.Pordte v cem muze byt pproblem,diky.

Předmět Autor Datum
Co se stalo pred tim, nez to prestalo pidlikat? Nevim jak je to u tohohle notesu, ale Asus, ktery js…
mif 04.09.2009 21:10
mif
Jojo koukal,to bylo prvni,kam jsem sel.Nastaveni zvuku atd,vse je,jak ma byt.nestalo se nic,asi prev…
Bobika 04.09.2009 21:27
Bobika
Jeste mrkni do toho spravce zvuku (dvojklik na ten hnedy repracek - pokud tvuj notes pouziva Realtek…
mif 04.09.2009 21:39
mif
Vse jsem vyzkousel a je nastaveny jak ma byt,jen nemuzu najit to nastaveni konektoru.Jo a notas ma z…
Bobika 04.09.2009 22:21
Bobika
Nastaveni konektoru: [http://img300.imageshack.us/img300/8353/realtek1jp g.jpg] [http://img40.imag…
mif 04.09.2009 23:12
mif
Tak,jak dí mif.A ještě,máš u "zařízení Wave" posuvník naplno?
ajavar 04.09.2009 21:15
ajavar
Pokud se vnitřní reproduktory odpojují zasunutím jacku do sluchátkového výstupu, může to být chyba k…
janík 04.09.2009 22:10
janík
jak už píše Janík. Prostě najebaný konektor v ntb. Výměna je sice teoreticky možná ale obtížnost spí…
MM_tank 05.09.2009 03:12
MM_tank
Cau lidi,takze k tomu vcerejsimu problemu se zvukem z repracku,kterej nesel,ale ze sluchatek jo,tak… poslední
Bobika 05.09.2009 15:53
Bobika

Co se stalo pred tim, nez to prestalo pidlikat? Nevim jak je to u tohohle notesu, ale Asus, ktery jsem nestastnou nahodou rozsedl, dokazal skuhrat zaroven z repro i ze sluchatek. Dival ses do spravce zvuku (tam byva Realtek HD - hnedy repracek v systrayi) V/V zvuku - nastaveni konektoru?

Jojo koukal,to bylo prvni,kam jsem sel.Nastaveni zvuku atd,vse je,jak ma byt.nestalo se nic,asi prevcirem jsem poustel film do telky a zvuk jsem mel pustil do zesilovace,vse bylo ok.Druhej den jsem vytahnul konektor z notase a zadny zvuk mi repracku nejde,ele kdyz ho zapojim zpatky,tak zvuk bednach do zesilovace jde,i ve sluchatkach to hraje,vytahnu jacka a repracky nic.

Jeste mrkni do toho spravce zvuku (dvojklik na ten hnedy repracek - pokud tvuj notes pouziva Realtek) - V/V zvuku - nahore nad obrazkem je roleta "Vybrat konfiguraci kanalu" - zvolit "2CH reproduktor" (nikoliv "sluchatka") - dal tuknout na "Nastaveni konektoru" (ikonka matkoveho klice nad zobrazenim vystupu) a zrus fajfku u "Deaktivovat rozpoznavani konektoru...". Nemas-li HW problem, musi to chodit.

PS: Ja si to moc nepamatuju (notes uz je po smrti a mam jiny), ale bylo to podobne ZK na mem pracovnim PC, ze ktereho pisu.

Vse jsem vyzkousel a je nastaveny jak ma byt,jen nemuzu najit to nastaveni konektoru.Jo a notas ma zvukovku Realtek.A jeste jedna vec,kdyz jsem zastrcil jacka,tak mi to dole v liste psalo "byl pripojen konektor",pri odpojeni "byl odpojen konektor",ted to pri zapojovani a odpojovani konektoru nepise nic.

Nastaveni konektoru:

[http://img300.imageshack.us/img300/8353/realtek1jp   g.jpg]

[http://img40.imageshack.us/img40/9760/realtek2jpg.   jpg]

Tak by to melo byt. Jestli to ani takhle nezahude, zkus reinstalovat ovladac.

Edit:

Ted me jeste napada, ze ten Realtek nemusi mit aktivovane adekvatni vystupy - dvojklik na sedy repracek v systrayi (hlasitost) - moznosti - vlastnosti. Tady by mela byt zatrzitka pro ovladace hlasitosti jednotlivych V/V - procist a zkontrolovat.

Taky zavolej ovladaci panely - zvuky a zvukova zarizeni - nastaveni reproduktoru - upresnit - zvolit "Stereofonni repro prenosneho pocitace", dale zvuk - vychozi zarizeni - "Realtek HD Audio", dole pak zafajfkovat "Pouzivat pouze vychozi zarizeni".

Cau lidi,takze k tomu vcerejsimu problemu se zvukem z repracku,kterej nesel,ale ze sluchatek jo,tak chyba je v hardweru.Vadny konektor na zakl.desce,zustal cvaknuty nebo prasknul-netusim nesmysl,kterej odpojuje repraky pri zasunuti konektoru.Vymenim,pokud ho sezenu nebo ho prehodim s vedlejsim na pripojeni microfonu,ten nepotrebuju,mely by byt stejny.Vsem diky za rady.pppp

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru