Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poškozené logování do Win XP

Dobrý večer,
kolik práce mi dnes dalo, než jsem si zase mohla sednout k internetu :beer: a tak ho honem žhavím, abych se dobrala příčiny, proč se to vůbec stalo:
při předvčerejším běhu PC na mě AVG vybaflo s dlouhou hláškou, která obsahovala slovo trojan, ATI a byl to soubor EXE (mám graf. kartu od ATI). A tyto nálezy byly dva. Víc si nevzpomenu, screen smazala záloha. Pamatuji si pak už jen, že nešly vyléčit, tak jsem je smazala (blbec, já vím). Vyběhla hláška, že pro potvrzení změn (nebo tak nějak) je nutno restarovat PC. To jsem tenkrát neudělala, jen jsem potom PC normálně vypnula.
Dnes večer jsem se pokusila běžným způsobem, tj. kliknutím na ikonku s účtem na vítací obrazovce přihlásit, ale ouha! Naběhlo přihlašování, které po jedné až několika vteřinách opakovaně končilo odhlašováním. Mockrát. Kamarád mi po telefonu řekl, že mám poškozený přihlašovací proces.

Jak jsem to nakonec opravila?
1) nouzový režim - tentýž problém
2) pokus o opravu pomocí originálního CD s Windowsy XP Home - chtělo to po mně heslo administrátora, které ale nikdy neexistovalo, Alfacomp ho nezadává. Odklepnutí bez hesla nefungovalo.
3) nakonec jsem PC zvrávorala použitím zálohy obrazu disku, kterou jsem si před 2 měsíci udělala pomocí Wizzardu Seagate (mám disk od Seagate) - v jiném tématu o problémech s obnovováním tímto nástrojem píšu víc.

Takže už zaplaťpánbu funguji, ale ptám se: jakým způsobem je možné logování nabourat? Jak to může souviset s grafickou kartou ATI? Co jsem pohnojila?
Díky moc za vysvětlení!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny