Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Offline instalace aktualizací winXPsp2cz s IE6

V lednu jsem si dělal ve svých aktualizacích pořádek zase já. Nakopl jsem čistou mašinu připojil se na windows update a pečlivě opsal co chtějí windows stahovat a stáhl aktualizace. Ručně nainstaloval a restartoval a znovu šel na windows update.tak jsem to udělal znovu a znovu /asi třikrát/ až si windows natáhl co chtěl. Ano může se to týkat únorových aktualizací, že je tam některá navíc. Vyzkoušel jsem to asi na 4řech PC že je to OK. Potom to prostě instaluju už bez prověřování.

Ohledně duplikování - prověřuju to většinou jednou za 3 měsíce si ten seznam dělám znovu-prostě když nemám v práci co dělat. Za ten únor se může něco vyskytnout to připouštím. Děkuji za upozornění tu z tama příště odstraním. Ale nejedná se o nějakou hromadu aktualizací sesbíranou za dva roky z nichž je půlka zbytečných.

S tou korejskou aktualizací nevím, buď nebyla v češtině k dispozici toho 15 tého dopoledne,když jsem to přidával k lednovým nebo jsem si toho 4x nevšiml...Možná je mezi doporučenými - ty mám a instaluju zvlášť. /ve skutečnosti mám dávkáč vše.bat který volá dávkáč nejdůležitější,volitelné, programy /FF,java,flash/ a tuning.bat /zápisy do registrů -procházení v síti, groupování ikon, kilnutí nereagujícího programu za 3sec místo defaultních 20ti sec a podobně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny